Rødrev i vinterpels

Det nærmer seg årsskifte og tid for ettertanke. Vi her på nasjonalparksenteret har vært med på mye og føler oss priviligerte som får jobbe på en slik plass. Vi gleder oss til fortsettelsen og gir en kort oppsummering av 2012 her før vi tar et kjempehopp ut i 2013… Vi sees neste år!

Etter en aktiv sommer, til lands og til vanns med mange fine opplelser ble det tid for høstens skolebesøk. I år har vi tilsammen hatt besøk av 900 skoleelever fra hele Nord-Trøndelag! Og alle fikk se sportegn etter en eller flere av bjørnene som holder til i området. Takk til dere alle som har vært med på turene -og velkommen igjen!

forsiden av boka «på eventyr i trøndersk natur»

I november slapp vi boka»På eventyr i trøndersk natur» med Kjartan Trana og Steinar Johansen som fotografer og forfattere. Boka er ei naturbok der målet vårt var å lage ei bok som gir deg lyst til å ta turen ut, samtidig som den er rik på faktaopplysninger.  Har du ennå ikke kjøpt julegave er boka et godt tips! Du finner den i en bokhandel nær deg, eller her på nasjonlparksenteret.

 

En kjent og kjær fugl i juletider…

Vi ønsker alle en riktigGOD JUL og et FANTASTISK 2013!!!