Så var vårsesongen over og det er skoleferie for framtidens håpefulle…

Vi har hatt en jevn strøm med skolebesøk siden 13. mai, totalt har vi nå i løpet av en måned hatt med 800 elever ut i bjørnens rike hvor de har lært om bjørnens adferd, historikk og utfordringer med å bo i områder med rovdyr. Hele 9 skoler overnattet i bjørnecampen!Det har med andre ord vært mye folk i Muru og det har overhodet ikke vært noen problemer med å få dagene til å gå…

Det har vært spennende turer, vi fant blant annet en ny sti som bjørnene bruker, viltkameraene har fanget opp dyr som er i området og quiz`n har tidvis ført til livlige diskusjoner om hva som er riktig svar….

For at dere skal få en følelse av hva vi opplever på disse turene se bildene nedenfor. En stor takk til fotograf Steinar Johansen som ble med oss på tur og ikke minst elevene ved Otterøy skole som tok fotoutfordringen på strak arm!

Rovdyrquiz

Rovdyrquiz

 

På tur etter spor

På tur etter spor

 

Ikke alle maur smaker like godt...

Ikke alle maur smaker like godt…

 

Uten mat og drikke duger skoleelevene ikke....

Uten mat og drikke duger skoleelevene ikke….

 

Tanpuss i bekken før soveposene skal inntas

Tanpuss i bekken før soveposene skal inntas

 

Klar for overnatting i "bjørnens rike".

Klar for overnatting i «bjørnens rike».

God sommer!!!!