Da var det plutselig blitt desember…

Høsten har rast avsted, med aktiviteter og skolebesøk. I løpet av vår og høst har vi hatt besøk av ca 1000 7.klassinger fra både Nord-og Sør-Trøndelag. Det må nok sies at det ikke alltid har vært like stille i skogen under disse dagene. Og opplevelser av ymse slag har det vært, spor etter bjørn, grilling og konkurranser. Både dagturene og overnattingsturene har bydd på opplevelser og aktivitet. Og på viltkameraene har det dukket opp de merkligste skapninger! Det er mye rart i skogen i Lierne 😆

Takk til alle dere som har gjort disse dagene til minnerike dager og gitt oss artige arbeidsdager!

Også skoleelever synes pause i blåbærlyngen er en god ide

Også skoleelever synes pause i blåbærlyngen er en god ide

Ellers hadde vi i sommer flere guidede turer i nærmiljøet, alt fra vandring på egne bein til lån av stødige hestebein. De korteste turene var på noen timer, mens den lengste tok hele dagen. Følg med så blir det turer neste år også. Både til bautaer ved nasjonalparkgrensene, på sporet etter bjørn, turer fra innfallsporter og annet som vi kommer på i løpet av vinteren. Gode ideer mottas gjerne!