Aktivitetsdag i Løvsjølia føyk bort…

Løvsjølia 21.februar kl.10

Løvsjølia 21.februar kl.10

Vi startet med friskt mot i morges kl 10, fikk på plass en post og la til utover myra. Takk for stikka skiløype da sikten var av typen «ikke til stede»… Etter noen minutter og rimelig kalde kinn valgte vi å følge en av våre fjellvettregler nemlig:

Fjellvettregel nr 8: Vend i tide, det er ingen skam å snu

Sikten var laber, vinden kraftig og minusgradene kjentes litt for godt. Og på de minuttene vi var ute hadde sporet vi gikk opp forsvunnet i snøføyk…. Så det ble retur og kaffepause i hytta til Irene og Knut Kalvik -takk for både varme vafler og rykende fersk kaffe 🙂

I ettertid har været klarnet litt opp, om ikke annet i mellom vindkastene. Men vi satser på å komme sterkere tilbake i løypa ved en senere anleding. Med natursti og bål og varm kaffe i svartkjelen. Så enn så lenge fortsatt god vinterferie, vi er plutselig tilbake…