Åpningstider i sommer

Besøksssenteret er ubemannet frem til 9.august, men utstillingen inne er åpen for publikum mellom 09:00-15:00. Geologiparken utenfor Besøkssenteret er åpent hele døgnet. Her kan du vandre rundt å lese deg opp på forskjellige bergarter som finnes i området og hvordan disse har havnet her.

Nytt for sesongen er egne QR koder som du kan lese av på telefonen din, hvor du kommer inn på egne sider som omtaler bergarten du står ved. Inne i senteret finner du også egne brosjyrer som gir utfyllende informasjon.

Gullgraving er en populær aktivitet. Ute i Geologiparken finner du vaskefat som du kan bruke nede i «Gullbekken» som renner ved siden av parken.

Midt i geologiparken finner du også et ildssted hvor du kan fyre opp og nyte maten din om du ønsker det. 

Inne på senteret finner du audioguider (både på engelsk og norsk) som du kan benytte på en liten runde. Gjennom disse vil du kunne høre fortellinger og historier om livet i området fra gammle dager. 

Planlegger du en tur i nasjonalparken, besøk Liverten Servicestasjon og turistinformasjon eller Visit Innherred, turistinformasjonen i Steinkjer. De vil hjelpe deg med turforslag, overnatting og aktiviteter i området. 
Du finner også hytter til leie enten inne i nasjonalparkene eller like ved på Inatur sine sider

Har du likevel spørsmål, ta gjerne kontakt med oss via Facebook.

God sommer!