3-dagers rundtur

På 3-dagers rundtur besøker reiser klassen innom rovdyrsenteret i Namsskogan, Fjellrevsenteret og Vaegkie i Røyrvik og Bjørnecamp i Lierne, og får med seg mye spennende og balansert kunnskap om rovdyr.

Besøk ved Namsskogan rovdyrsenter
For årets sesong er det søkt om ekstra midler for å kunne tilby 3-dagers rundtur. Under forutsetning av at det blir innvilget, vil vi tilby 3-dagers rundtur i uke 34, 35 og 36. (Det blir ikke gjennomført noen rundturer på vårhalvåret).

Skolene vil få melding senere i vår, om vi får finansiering til dette, men det om det høres interessant ut er det mulig å tinge plass allerede nå.

På 3-dagers rundtur får skolene med seg Rovdyrskole ved Namsskogan rovdyyrsenter. Derfra drar de til Røyrvik og overnatter i  samiske tradisjonsgammer ved Vaegkie (sørsamisk besøksanlegg). Der lærer de om sørsamisk naturbruk og kultur. Neste morgen besøker de Fjellrevsenteret i Røyrvik og får lære mer om bl.a. fjellreven. Utpå formiddagen kjører de videre til Lierne og deltar på opplegget Leve med rovdyr og overnatter siste natta i lavvo på Bjørnecamp. Hjemreisen starter utpå morgen 3. dagen.

Åpne infoskrivet under for mer informasjon:

Info. 3-dagers rundtur 2021