3-dagers rundtur

3-dagers rundtur er samarbeidsprosjekt mellom flere aktører i Namsskogan, Røyrvik og Lierne. Det er et tilbud til elever ved mellomtrinn, som kobler sammen Rovdyrskole, Bjørnecamp og formidling om fjellrev og sørsamisk naturbruk og kultur.

På 3-dagers rundtur starter turen med Rovdyrskole i Namsskogan. Derfra drar de til Røyrvik og overnatter i samiske tradisjonsgammer ved Vaegkie -et sørsamisk besøksanlegg. Der lærer de om sørsamisk naturbruk og kultur. Neste morgen besøker de bl.a. Fjellrevsenteret i Røyrvik. Senere på formiddagen kjører de videre til Lierne og deltar på Bjørnecamp, der de overnatter i lavvo. Hjemreisen starter utpå morgen 3. dagen.

Transport, overnatting og undervisning på rundturen blir dekket av oss. Skolens kostnad blir kun maten og lærernes ekstratid.

Hvor mange rundturer vi kan gjennomføre vil være avhengig av ekstra finansiering til dette samarbeidsprosjektet. Men ta gjerne kontakt og reserver et ønsket tidspunkt i kalenderen under allerede nå. Det er også mulig for skoler å ønske Bjørnecamp eller Dagstur på høsten innenfor uke 34-37.

 

Ledige datoer i 2022:

Oppdatert 17.02.2022
MELD DERE PÅ HER

Praktisk informasjon til skoler som skal delta på 3-dagers rundtur