Vi holder deg oppdatert

Lierne Nasjonalparksenter har ansvar for å spre informasjon og kunnskap rundt Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark og Lierne nasjonalpark. Her er en liten oversikt over de kanaler vi bruker.

Grein opp av snøen med skigåer og solnedgang i horisonten
For å kunne nå ut med informasjon, er man i dag best tjent med å benytte flere forskjellige kanaler. Her er en liten oversikt over hva Lierne Nasjonalparksenter benytter i dag.

Facebook
Lierne Nasjonalparksenter har sin egen Facebook side. Denne siden vil bli benyttet til å gi konkrete turforslag, tilbud og tjenester fra næringslivet i området (feks hytteutleie, fiskekort m.m) og litt om hva vi holder på med her på senteret.
Her kan du også stille oss spørsmål om alt fra is-tykkelse til hva slags myggmiddel som fungerer. De beste moltemyrene er vel det eneste du ikke vil få svar på. Alle henvendelser vil bli besvart så fort som mulig.
www.facebook.com/liernenasjonalparksenter 

Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark og Lierne Nasjonalpark har også sine egne Facebook sider. Disse to sidene vil inneholde informasjon som kommer fra nasjonalparkforvalteren i hovedsak. Du kan forvente å finne slike ting som informasjon om stier som er under tilrettelegging (eks. klopplegging og brobygging), nye eller endringer av forskrifter som omhandler parken, forvaltningsplaner og selvfølgelig flotte bilder fra parkene.
Her kan du også sende spørsmål eller innspill til nasjonalforvalter Steinar Bach.
www.facebook.com/blafjellaskjakerfjella
www.facebook.com/liernenasjonalpark

 

 

 

 

Instagram
Vi har og får inn mange flotte bilder fra parkene. En del av disse ønsker vi å vise til flere. Noen av bildene legger vi ut på Facebook sidene, men de beste legges ut på Instagram kontoen vår. I tillegg benyttes #liernenasjonalpark og #blåfjellaskjækerfjellanasjonalpark av flere enn oss, så det er god anledning til å finne inspirerende bilder fra parkene også på de to emneknaggene (#).
Profil: @liernenasjonalparksenter

 

 

 

 

Google maps
Mange benytter Google maps når de er på tur eller planlegger en tur. Vi har derfor opprettet begge nasjonalparkene med egne profiler på Google der alle kan legge ut sine bilder og erfaringer fra områdene.
Lierne Nasjonalpark
Blåfjella – Skjækerfjella Nasjonalpark

 

 

 

 

YouTube
I nasjonalparkområdene blir det laget flere flotte og inspirerende filmer. Dette er filmer som i hovedsak er produsert av andre, men som vi ser på som viktige filmer for områdene og derfor legger ut på vår kanal. Trykker du på “Abonner” så vil du får beskjed når nye filmer blir lagt ut.
Lierne Nasjonalparksenter på YouTube