Ny bok i handelen

Den nye praktboka "Nasjonalparker i Trøndelag" er nå i handelen

NASJONALPARK BOK-Forside
I Trøndelag finnes det 7 mektige nasjonalparker. Disse nasjonalparkene dekker store områder av det langstrakte Trøndelag, og er derfor viktig del av regionen.

I forbindelse med boken “Nasjonalparker i Trøndelag”, som er utgitt av Besøkssenter nasjonalpark Femundsmarka og Besøksenter nasjonalpark Lierne, har det blitt samlet inn historier og bilder fra alle disse parkene i tillegg til 3 landskapsvernområder.

Forfattere og fotografene Steinar Johansen og Kjartan Trana, som har utgitt flere bøker sammen med oss, tar leseren med på en tur gjennom alle disse områdene, og viser frem det unike med hver enkelt nasjonalpark og landskapsvernområde.
Det er vanskelig og ikke bli inspirert til et besøk inn i disse områdene etter og ha lest boken. Mest sannsynlig vil leseren også sitte igjen med en stolthet over disse utrolige trønderske naturperlene.

Om du ikke har denne praktboka, så vil du også kunne gjøre deg godt kjent med nasjonalparkene i Trøndelag gjennom nettsiden nasjonalparkeritrondelag.no som ble lansert samtidig med utgivelsen av boka.

Boka er nå i handel og kan foreløpig kjøpes på følgende steder:

Utsalgspris kr. 378,- 

Boka kan også bestilles hos Lierne Nasjonalparksenter. Send da en epost til [email protected] med navn, adresse og telefonnummer.
NB! Porto på 170,- kommer i tillegg på faktura.